Thursday, April 16, 2009

Mutual

Geram dengar rumet aku gelak-nak-mampus malam2 buta mcm ni (dia tengok Family outing, memang funny la). Huhu. Mungkin sebab hati aku tidak tenang lepas baca banyak blog orang, pasal kisah dunia sekarang. Tidak sukanya bila hati tidak tenang.

Tapi bukan salah rumet aku, tiap ari aku dengar beliau gelak-nak-mampus especially malam2.. nak buang tension study kot. Tapi kalau dah gelak-banyak-banyak, ilmu keluar. Biarlah..aku pun ada juga gelak-nak-mampus malam2, tapi its ok, aku tiada paper. So, its mutual. Biarlah dia dengan alam gelak nya. Aku tidak kisah pun, just malam ni hati tidak tenang saja.

Inilah akibat penyakit sukar-tidur-awal. Macam2 fikiran menerawang dalam otak.

1 comment:

saya bibah said...

sy pun kegeraman.rs nak maki hamun org.