Wednesday, April 15, 2009

2 minggu lagi

2 minggu lagi...

by the time kawan2 aku dah blah dari usm, aku still lagi menunggu tarikh keramat balik rumah. Hmm...mula berfikiran positif, masa 2 minggu akan menjadi singkat jika aku mengamalkan konsep bangun lewat (tapi semestinya tidak sehat untuk aku, but, what to do).

Aku buka laman web Malaysia airlines, mana tahu ada tiket murah b4 tarikh keramat. malangnya, semua tinggal 500+. tidak mampu buat masa sekarang. biarlah, cuba sedaya upaya untuk berfikiran sepositif mungkin, supaya 2minggu ini terisi sepenuhnya. Nasib baik usm ada intenet (Berfikiran Positif Mode).

Baru terasa, PENANTIAN ITU SANGAT MENYEKSAKAN.

8 comments:

green said...

ada gik strategi bgn lambat.lawak ejan tok.;p
kmk pun sama eh.bok tauk nektok viva 11/5,last anta 25/5.sikkan la mek anta sampey 25hb ya.tiket 10 jun gik!!adoiiii asa nak tuka p c da duit!

sheryzan said...

situasi kta 2 sama jak..tp mek asa..ktk ya tersgt la lamak..hahaha...xpa muzi...chill..chill...last time kta ctok..xpa abiskan masa lamak (berfikiran positif)..kahkah...

sheryzan said...
This comment has been removed by the author.
pArAsiT_dUniA said...

sheriku' san...
hehehe..finally i found u..
hows life?

sheryzan said...

My life? stated as blog said..hmmm...just like that and too happy finally finished study!!! Hit me trough Fbook la erot.hehe

pArAsiT_dUniA said...

aha..sorry..no face book is allowed in the office..hehe..just blog n gtalk jak medium mekorg utk bersukaria...

sheryzan said...

wahaha..pttla cepat jak reply. eh, keja cne nektok?

pArAsiT_dUniA said...

kmk keja kat TM..jd operator tepon..huhu