Wednesday, October 29, 2008

kenapa ya?

kenapa ya? bukan mahu mengutuk atau mengata...
hanya terasa pelik..saya sekadar meluahkan...kalau ada suggestion atau apa2 yang salah mahupun menyinggung hati sesiapa..maafkan saya..saya hanya insan biasa...

saya tgh solat zohor sbntr td...tiba2 rumet masuk bilik...and terus bercerita hu ha hu ha(dengan suara besar nya) dengan rumet yang sorang lagi...apa kah dia tidak melihat saya tgh bersolat...pelik juga...sepatutnya dia lebih tahu...kerana..ya dari penampilan sudah tahu..kami jauh berbeza..dia bertudung labuh...bila dikatakan bertudung labuh...hanya kata2 positif yang dapat digambarkan..tapi kenapa ya...dia tidak menghormati taktala saya tgh bersolat...sekurang2 nya dia merendahkan suaranya untuk becerita...

kalau ada yang baca ni..mesti kata..kenapa tidak sound terus...kali ini saya maafkan...kerana sekali lagi saya nyatakan...dia sepatutnya lebih tahu...mungkin kalau ia berulang..akan di sound...tapi tersentap juga la...kenapa ya...

minta maaf atas statement di atas...bukan tudung labuh menjadi isu...
sekian terima kasih

2 comments:

Miss BobbY said...

wah. direct post dalam blog. agak daring! haha.

kalo aku empunya badan. pasti disusun kata serta-merta setelah habes baca doa.

' assalamualaikum wbt, adakah anda buta? sebab kalau tidak buta, kenapa VOLUME sore tinggi sangat macam ke langet? aku nak kusyuk solat pun tak leh. respect laaa siket kalo yee pun sronok berborak. hampagas betol! '

kepada pemilik sore bagai pakai mikrofon itu :
Hormatilaah orang yg solat. Senang je. tak sampai 10 minit.

sheryzan said...

daring owh nuri?
hahaha..nasib la..
kau tauk la aku gne..
aku xpandei nak sound2 org tok..huhu..
my weakness lorr..
huhuhuuhu....